Medlemsavgifter

Medlemsavgiften för 2018 betalas in på klubbens bg 117-8201.

Stödjande medlem 100 kr.

Enskild medlem 400 kr.

Familjemedlemskap 500 kr.

I familjemedlemskap får endast 1 familjemedlem lösa tävlingslicens. Om fler i familjen vill lösa licens tillkommer 100 kr i medlemsavgift per licens. Kom ihåg att medlemskap i förening är ett krav om du ska lösa tävlingslicens. 

Glöm ej att skriva namn, personnummer, adress, mobilnummer samt email på dem som betalningen avser.


 

 

Licensavgift 2018

Licensavgift skall vara inbetald till Svera senast 2 veckor innan du tänkt starta, så än är det gott om tid – men vi påminner redan nu för säkerhets skull. 1200 kr kostar licensen och den betalas in till bg 784-2479. Junior- och miniorlicens (9-18 år) kostar 700 kr.

Om du inte haft licens tidigare så skall även licensansökan skickas in till klubben. Kontakta oss så mailar/skickar vi den till dig.

I licensen ingår en försäkring så vi uppskattar att om även de som inte tävlar men som tränar och kör tillsammans med andra på banan löser licens.

 


 

 

Träningstider maj - september

Norrtorpssjön

tisdag 17-20

torsdag 17-20

lördag - söndag 12-18


 

 

 

    Ordningsregler vattenskoter-& jetskikörning i Norrtorpssjön

Örebro Kumla Jetracing Club arrenderar Norrtorpssjön av Kumla Kommun och körning med vattenskoter och jetski är endast tillåten för medlemmar i klubben.

Tider

Körning är tillåten i sjön måndag-fredag 12.00-20.00 och lördag-söndag 10.00-20.00.

Parkering

Kör upp bilen så fort du lagt i/tagit upp din vattenskoter/jetski i sjön så att andra slipper stå och vänta i onödan.

Bana

Om fler kör samtidigt får körning i banan endast ske enligt uppsatt banskiss (om inget annat överenskommes) för att minska risken för olyckor.

Flytväst/skydd

Ingen körning får ske utan flytväst! Om flera kör på banan samtidigt och tränar skall även skydd såsom hjälm, ryggskydd, höftskydd och benskydd användas.

Alkohol

Dricker vi öl eller sprit gör vi det på land ihop med den grillade maten efter att vi kört.

Tankning

Tankning av maskiner får endast ske på land och SKALL då ske med sk miljömatta under för att fånga upp ev spill. Var alltid 2 st när ni tankar så att en kan hålla koll på hur mycket det är i tanken.

Städning

Var och en tar med sig sitt eget skräp från platsen (tag gärna med annat skräp om tex andra än jetskiåkare skräpat ned).

Låsning av bommen

Den som åker sist från sjön ser självklart till att bommen blir stängd och låst. OBS! Kolla så att ingen har åkt bort till andra bryggan innan ni låser.